В първите часове на 2020: Ранени след палене на фойерверки, тяло на мъж открито на Staverdenstraat, близо до Zuiderpark. Намушкан с нож на Paviljoensgracht

Тяло на мъж е открито на Staverdenstraat в Хага снощи. По първоначална информация не става въпрос за престъпление. Около полунощ мъж е бил намушкан с нож на  на Paviljoensgracht. Лекарски екип е оказал първа помощ и е откарал пострадалия в болница без опасност за живота. Полицията разследва случая.

От отделението за спешни случаи на HMC Westeinde, съобщават, че  снощи са лекували 61 души. Няма случаи на сериозни наранявания. Четирима пациенти са с  нараняване на очите, след палене на фойерверки. Други девет души също са пострадали след фойерверки.

Общо 23 души са били лекувани в спешното отделение на болницата в Делфт. Петима от тях бяха жертви на фойерверки, а шестима души влязоха с алкохолно отравяне.  Болницата разполагаше с допълнителен персонал за спешна помощ.

В спешните служби на болницата Alrijne (Лайдердорп), LUMC (Лайден) и болницата Groene Hart (Gouda) са лекувани общо осемнайсет жертви на фойерверки,. Броят на хората приети след препиване е 15.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.