В Хага през новогодишната нощ 608 акции на пожарната, 178 на полицията и 44 ареста

Последните дни се оказаха повече от тежки за пожарникарите в Хага и района, като екипите почти не се задържаха в гаражите. 2019 година бе изпратена в Хага с множество опожарени автомобили и контейнери. 2020 бе посрещната също с инциденти Пожарната в Хага трябваше да предприеме 608 акции през новогодишната нощ за щастие без фатални инциденти.. Това включва 33 пожара на автомобили, пет повече в сравнение с миналата година. 

Полицията получи общо 178 сигнала. Това включва най-вече носене на фойерверки, нападение, унищожаване на имущество или вандализъм. 44 души бяха арестувани за това. 

„Пожарната, полицията и спешна помощ  трябваше да работят повече през декември, отколкото в предишни години“, обясняват от общината. Това  се дължеше главно на отмяната на огньовете. 

Вижте още / драма: 39-годишен мъж и 4-годишният му син загинаха след пожар причинен от фойерверки. Арестувани са двама тийнейджъри

Вижте още / В първите часове на 2020: Ранени след палене на фойерверки, тяло на мъж открито на Staverdenstraat, близо до Zuiderpark. Намушкан с нож на Paviljoensgracht

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.