Издирваният Васил Божков: В България е опасно за живота ми! Да търсят престъпници при министър председателя

Обявеният за издирване от Интерпол Васил Божков даде по телефона интервю по bTV пред Антон Хекимян. Божков каза, че живеем в държава на Гьобелс, и че нищо от това, което му приписват като „престъпления“ не е вярно. Всичко свързано с Националната лотария е вършено по закон и нищо от това, което говори Гешев за „откраднати 500 млн.лв“ не е вярно! Гешев да прочете търговското право, кой ни е наложил държавната такса по закон, Гешев да не бърка търговското право с наказателното! Никога не съм дължал пари, включително и на държавата!, заяви Божков.

Божков каза още, че е арестувана жена му, но няма информация дали продължава да е в ареста или е върната в дома им за да правят отново обиск.

Васил Божков директно изрече, че живеем в държава на Гьобелс и че никой от прокуратурата не го е потърсил.

След изявленията вчера на главния прокурор Иван Гешев, Божков е преценил, че е опасно за него да се връща в България, включително, че е е опасно за живота му.

„Ако Гешев иска да търси престъпници, да ги търси по нагоре от Комисията по хазарта, при министъра и Горе при министър председателя!“, каза Васил Божков.

Той каза, че са арестувани хора, които нямат нищо общо с онова, в което го обвиняват, и че най-регулирания бизнес у нас е хазарта, и по никакъв начин няма начин да е оказвал той влияние върху членове на Комисията.

България не е правова държава очевидно, каза още Божков.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.