Важна информация и промени в разписанието на влаковете от утре, заради ремонти в Хага и Лайден

От утре 8-ми февруари ProRail и Холандските железници започват ремонтни дейности в Хага и Лайден. На Лайден Централ ще се работи от 8 до 14 февруари, а на Централна гара Хага от 22 февруари до 1 март включително. В резултат на това ще се движат по-малко влакове, като е възможно и да няма в определени периоди. Разписанието се коригира, а пътниците ще бъдат информирани възможно най-често. Пътуващите обаче трябва да вземат предвид тези промени. Ето какви са промените за следващите наколко дни:

  • Няма влакове между Лайден и Алфен айн ден Рийн в събота, 8 февруари до петък, 14 февруари. Автобусите се движат през цялата седмица.
  • През уикенда на 8 и 9 февруари няма влаков трафик от, до и през Лайден.
  • Понеделник 10 до петък 14 февруари има много по-малко влакове по маршрутите около Лайден. Налични са по-малко и по-къси платформи, което означава, че влаковете са по-къси от нормалното и ще бъдат много пълни, особено в час пик. Много пътници също ще трябва да се прехвърлят до Лайден, тъй като влаковете не продължават до редовната крайна дестинация.
  • В понеделник, 10 февруари, между Хага Централен-Лейден Централен-Харлем няма влакове. Пътуващите могат да използват автобуси.
  • В събота, 15 февруари и неделя, 16 февруари, автобуси ще се движат вместо влакове между Haarlem-Leiden Central.

В началото на миналата година беше извършена и работа по коловозите по тези маршрути. Това също предизвика доста неприятности за пътуващите

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.