Четири въоръжени обира в Хага за 24 часа

Два въоръжени обира са извършени в Хага в събота следобед. Първо момче за доставка на пица стана жертвата. То е било нападнато от неизвестен мъж. Полицията издирва извършителя. С тъмен цвят на кожата на около 30 години с черни дрехи. Малко по-късно, в 16.20 ч., Все още неизвестен мъж влезе в магазин за сувенири на Пол Крюгерлан. Той е заплашил персонала и избягал с все още неизвестен сума пари. В този случай полицията отново търси тъмнокож мъж.

Припомняме, че в центъра на Хага на една от най-оживените търговски улици  Вламингстраат вчера сутринта бе извършен въоръжен грабеж в магазин на Круидват. Полицията е започнала преследване на извършителя, но той е успял да се скрие.Полицията търси леко тъмнокож мъж на възраст между 18 и 21 години. Той е висок около 1,75 метра и има черна коса.  Облечен е във ватиран сако с качулка и черни кецове. В петък през нощта на Nunspeetlaan беше нападнат  полски супермаркет „Polski Sklep“. Това е пореден обир на полски магазин през последните два месеца. Не се съобщава за пострадали хора при двата обира. Полицията издирва три момчета за обира на полския магазин.

От полицията твърдят, че все още не знаят дали има връзка между трите  грабежа на магазини.  Затова хората с информация са помолени да се обадят в полицията.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.