Седми заразен в Холандия. този път в Делфт

Короновирус е диагностициран и при жена в Делфт. Националният институт за обществено здраве и околна среда (RIVM) обяви това. Тя също, като първите заразени е била в Ломбардия, в Северна Италия, миналата седмица и най-вероятно е получила вируса там. Жената е на 23-години и остава в изолация в дома си учи в Технологичния университет в Делфт. Жената не е контактувала с другите заразени пациенти, в Loon op Zand и Diemen. GGD Haaglanden започна разследване на хората, с които жената е в контакт през последните дни. Те трябва да измерват температурата си два пъти на ден и да докладват на GGD в случай на здравословни проблеми.

Общо седем случая на коронарна инфекция са установени в Холандия. Първите заразени бяха мъж от Loon op Zand и жена от Амстердам. Днес стана ясно, че семействата и на двамата също са заразени .

Малко преди 17:00 часа RIVM обяви, че в Тилбург, съпругата и дъщерята на първият носител на вируса в Холандия са дали положителни тестове. Припомняме, че първият  носител на вируса е мъж на 56 години от Loon op Zand – Тилбург. Той е приет в болницата „Елизабет-Твиестестен“ в Тилбург в сряда и пребивава там изолирано. Мъжът е бил на посещение в района на Милано, Ломбардия, Северна Италия.  По-рано днес станаха известни и чаканите от снощи тестове на четирима души свързани с жената от Амстердам, която вчера бе приета в болница.  За съжаление -два от тях са положителни, съобщава RIVM. Става въпрос за партньора на жената и най-малкото дете.

ОБНОВЕНО Прочетете още/ ОЩЕ ТРИМА ЗАРАЗЕНИ В ХОЛАНДИЯ. ОБЩИЯТ БРОЙ Е 10, А ГЕОГРАФИЯТА СЕ РАЗШИРЯВА

СЪМНЕНИЯ ЗА УМИШЛЕН ПАЛЕЖ НА МИКРОБУС С БЪЛГАРСКА РЕГИСТРАЦИЯ В ХАГА

В ЕВРОПА ПОЧТИ ВСИЧКИ НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС СА СВЪРЗАНИ С ИТАЛИЯ. ЛОМБАРДИЯ СЕ ПРЕВРЪЩА В УХАН ЗА СТАРИЯ КОНТИНЕНТ

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.