Още трима заразени в Холандия. Общият брой е 10, а географията се разширява

Още трима заразени с коронавирус има в Холандия, с което общият брой нарастна на 10. Инфекциите са в Амстердам, Лун оп Занд –  околностите на Тилбург, Делфт, Горинхем и Коеорден.

Пациентът от Coevorden е бил три дни на карнавала в Тилбург. Мъжът от Loon op Zand, на когото за първи път беше диагностициран вирусът, също присъстваше на празненствата в града и беше приет там със здравословни проблеми.

Жена от Тилбург също е заразена, тя също е била на карнавала в родния си град. RIVM подчертава, че личните лекари и болниците в региона не са наблюдавали повече случаи на треска и пневмония.  Пациентът, който е в Еразъм МС от петък, остава в изолирана стая в болницата в Ротердам. Това се отнася до 49-годишна жена от Nieuwendijk в Брабант, която по-рано е била в болница Beatrix в Горинхем, близо до Дордрехт, която сега е затворена

По-рано короновирус бе диагностициран и при жена в Делфт. Националният институт за обществено здраве и околна среда (RIVM) обяви това. Тя също, като първите заразени е била в Ломбардия, в Северна Италия, миналата седмица и най-вероятно е получила вируса там. Жената е на 23-години и остава в изолация в дома си, учи в Технологичния университет в Делфт.

Първите заразени бяха мъж от Loon op Zand и жена от Амстердам. Вчера стана ясно, че по двама души в семействата и на двамата също са заразени .

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.