В региона около Хага 4-ма заразени в страната 38

Коронавирусът достигна до нашия регион. От миналата събота са регистрирани случаи в Delft /жена на 23-години, Alphen aan den Rijn/дете на 5-години и Nootdorp двойка на средна възраст/. Студент  от Хага, който беше в домашна изолация, не е заразен с вируса. 

В Ноотдорп двойка на средна възраст е заразена с вируса на короната. Двойката е в изолация на дома си. Вероятно са се разболели по време на почивка в Северна Италия. 

RIVM обяви в сряда, че 15 нови хора в Холандия са заразени с вируса на короната, като общо те са 38. Вирусът е диагностициран и при трима служители в болници в Айндховен, Хертогенбош и Бреда.

ОБНОВЕНО 05.03 Прочетете повече /ДВОЙНО СКОЧИ ЗА ДЕН БРОЯТ НА ЗАРАЗЕНИТЕ В ХОЛАНДИЯ ДО 82. ЦЯЛА ИТАЛИЯ ВЕЧЕ Е ОБХВАНАТА. ГЕРМАНИЯ СЪЩО БЕЛЕЖИ РЪСТ

Засега правителството ще продължи да се фокусира върху ограничаването на вируса на короната. Ако вирусът все още се разпространи значително, тогава мерките са готови за следващата стъпка, казва премиерът Марк Руте след кризисна среща с участващите министри.  Ежедневният живот трябва да продължи както обикновено, е неговото послание. „Децата могат просто да ходят на училище. Срещите могат да продължат както обикновено. И не отменяме големи събития. „

Ако имате съмнения за вашето здравословно състояние  0800-1351 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.