Първи смъртен случай от коронавирус в Холандия

Първи смъртен случай от коронавирус бе регистриран днес 06.03.2020 година в Холандия. Това е 86-годишен мъж, който почина в болница в Ротердам. Източникът на инфекция на този пациент засега е неизвестен.съобщава RIVM на своята страница. След като стана известно, че пациентът има COVID-19, той е изолиран. Болницата и Общинската здравна служба (GGD ) са картографирали контактите на пациента (посетители и болногледачи) и проверяват дали имат оплаквания. Всички контакти на пациенти, които имат настинка или треска, са помолени да останат у дома. Те се тестват, ако е необходимо., допълват от RIVM

Прочетете още в Блог на живо/ Първи две зарази в Хага. Днес още 46 нови в Холандия. НА ВНИМАНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ В ПРОВИНЦИЯ БРАБАНТ. RIVM СЪВЕТВА ВСИЧКИ ТАМ ДА ОГРАНИЧАТ МАКСИМАЛНО КОНТАКТИТЕ СИ!. Повече в блога на живо!

Въпроси относно корона вируса?  тел. 0800-1351.

Този телефонен номер е достъпен всеки ден от 8:00 до 20:00. На Rijksoverheid.nl можете да намерите често задавани въпроси относно последиците от вируса на короната за образованието, грижите за децата, служителите, работодателите, предприемачите, пътуващите и обществения транспорт.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.