Ден след като бе затворен Haagse Markt отваря отново частично!?

В сряда следобед Haagse Markt бе затворен от общината . Според изпълняващия длъжността кмет Ремкес това е било необходимо, тъй като е имало тълпи от разминаващи се в непосредствена близост хора

Тогава Ремкес обяви, че търсят начин, по който част от пазара да бъде отворен. Този начин вече е намерен и от петък, 27-ми март малка част от пазара ще бъде отворена.

На този етап пазара ще работи : сряда, петък и събота от 9 до 17 часа. Ххората наистина трябва да се придържат към разстоянието от 1,5 метра, иначе пазарът ще бъде затворен отново.

На пазара предприемачите могат да продават само хранителни стоки, като например месо и риба, плодове и зеленчуци, ядки и тропически плодове и др. Освен това ще има задължително пешеходно трасе. Също така, само ограничен брой посетители са разрешени. Единственият вход може да се намери на Hoflandplein, а изходът е от страната на Hobbemaplein. Освен това сергиите ще са далеч една от друга и надзорните органи ще гарантират, че хората наистина се държат на 1,5 метра.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.