През уикенда ограничете разходките. Много паркове и места за отдих може да бъдат затворени, ако станат претъпкани с хора.

Паркингите на плажовете и зоните за отдих в района на Хага ще бъдат затворени този уикенд. Това казва Йохан Ремкес,изпълняващ длъжността кмет. Целта е да се предотврати струпването на много хора и затруднения около спазването на указанията на RIVM за борба с вируса на короната. Ако стане твърде претъпкано, плажовете също могат да бъдат затворени, казва Ремкес.

„Ще следим внимателно притока към плажовете и зоните за отдих. Надявам се да не е необходимо, но ако е необходимо, плажовете ще бъдат затворени в целия регион.” допълва  Ремкес.

Действащият кмет на Хага се надява хората да се съобразят с мерките и че не е необходима по-нататъшна намеса. „Първият ми съвет е: останете у дома колкото е възможно повече. Ако трябва да направите пазаруване, направете го наблизо и го направете за кратко. Ако имате нужда от глътка свеж въздух, направете го в близост до дома си. “ казва още кмета на Хага.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.