Оптимистични данни от днес в Холандия

RIVM съобщава, че 75 нови пациенти са приети в болница. Това са доклади, направени между неделя 10:00 ч. и понеделник 10:00 ч. Вчера бяха приети 110 души. В Хага до момента в болница са били прети 246 души.  Общият брой на пациентите с корона, които са били или са  хоспитализирани е 9779. Днес са регистрирани 750 нови заразени, като общият брой е 33 405. Това също е немалък спад от  последните седмици.

Броят на пациентите с корона в интензивното лечение отново е спаднал до 1158. Това е с 18 по-малко от вчера.  1108 души са в интензивно лечение в Холандия, 50 в Германия. 

Регистрираният брой на смъртните случаи поради коронавирус се е увеличил с 67, съобщава RIVM. Това е най-ниското увеличение този месец. Вчера бяха отчетени 83 смъртни случая. Не всички пациенти са починали през последните 24 часа, има забавяне между деня на смъртта и деня, в който се съобщава за смъртта. Забавяне има и в данните за приемане.

Доколкото е известно, общо 3 751 души в Холандия са починали от ефектите на коронавируса. Този брой всъщност е по-голям, защото се включват само тествани пациенти.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.