Удължават ограничението за прием на граждани в Консулската служба в Хага

Във връзка със ситуацията с разпространението на вируса COVID-19 в Нидерландия и мерките, актуализирани от нидерландската страна на 21 април 2020 г., както и с оглед препоръките на Националния оперативния щаб на Република България за предотвратяване разпространението на COVID-19 в административните структури на страната и зад граница, се удължава до 19 май 2020 г. включително ограничението за прием на граждани в Консулската служба на Посолството на Република България в гр. Хага само до спешни и неотложни случаи. Прием на граждани ще се извършва по изключение само при спешни и неотложни случаи. Всеки подобен случай ще бъде разглеждан индивидуално и по преценка на завеждащия Консулската служба и само след предварително потвърждение от страна на служител на Консулската служба по телефон или e-mail.

При спешни и неотложни случаи, молим да се свържете със служителите на Консулската служба по телефон или e-mail, както следва:

  • В работни дни от 14 ч. до 15.30 ч. на тел. +31 70 358 46 88 , а от 09 ч. до 14 ч. и от 15.30 ч. до 17 ч. на тел. 31 70 350 30 51
  • В извън работно време, почивни и празнични дни, на дежурния телефон за спешни случаи + 31657448073.
  • E-mail: consul.hague@mfa.bg

Ограничението ще важи до отпадане на необходимостта, в зависимост от ситуацията с разпространението на вируса COVID-19 в Нидерландия.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.