Управляващите и техните „калинки” не спират да хулят емигрантите от протестите. Спрете -те са повече българи от вас!!!

България има няколко милиона емигранти. И всички те са важни – не защото ще се върнат или ще пращат пари на възрастните си родители. Те са предмостие на една България, която се бори за място в съвременния свят. Това написа наскоро Дойче Веле. За част от управляващите и много техни симпатизанти, явно на партийна хранилка– емигрантите са прости берачи на ягоди и миячки на за..ци. Това бе споделено от един бивш депутат от ГЕРБ. Коментара е излишен, ще кажат мнозина, но такова пренебрежение към „раята” от страна на управляващите, поне аз не си спомням да е имало.

Срамна работа няма, но много от така наречения “елит” това не го разбира , защото са свикнали не да работят, а да усвояват. Защо тези хора са емигрирали и работят това? Дали не е заради вас? На протестите в Холандия присъстват различни хора от студенти и хора на изкуството до работещи в различни фирми. Тези хора преди това в България са работили в болници, банки , офиси , но сега са тук поради икономически причини. Те не са по-долно качество от вас „калинки” –родни, напротив!

Много емигранти помагат за отвоюването на завладяната ни държава. Много млади хора сегашните хъшове не са нито немили, нито недраги; те са студенти в западни университети, които не само са чели книги, но и са виждали как се брани демокрацията в по-свободни от нашата страни. Това е истината. Един „виден” икономически анализатор обаче не вижда така нещата и написа „Умните и красивите защо не останаха на Запад, а се върнаха да се регистрират за помощи. Нали са реализирани

Тези млади хора, които протестират в България и в чужбина са много, ама много по-интелигентни от вас. Всеки един от тези млади хора е по-образован, с по-голям капацитет от Борисов и от всички в правителството. Но тези млади хора са неудобни за управляващите и за всички „калинки” на различни места в държавни и общински администрации. Тези „калинки” мразят тези млади хора и не искат те да се връщат, защото са опасност за бездарните некадърници в България.

Децата ни заминават, губим едни от най-добрите е простата истина . От другия лагер контрират – като сте зарязали родината си и сте отишли за по-добър живот другаде, с какво право искате да ни се бъркате? В характерния си тон Валери Симеонов обвини младежите от протестите, че са дошли, принудени от пандемията, ще си направят по едно селфи и ще си заминат. Да може и да си заминат и то завинаги, ако такива продължават да управляват. Младите ще се справят в чужбина, където ще ги оценят. Те сега протестират, защото им писна да се срамуват, че са българи-благодарение на вас. А в България върхушката ще продължи да безчинства и наглее. И резултата от това ще бъде ликвидирането на държавата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.