Веригата за строителни материали Bouwmaat: На този етап не знаем повече, но би трябвало да останем отворени

Правителството на Холандия подготвя широкообхватно заключване, при което почти всичко ще бъде затворено до 19 януари: от училища до несъществени магазини, музеи и театри. Тази вечер премиерът Марк Рюте ще направи обръщение към нацията. Към този момент част от веригите магазини нямат точна информация дали ще затворят врати. Ето какво написаха на сайта си от Bouwmaat. Веригата е важна за работата на заетите в строителството, където работят и много българи.

ХОЛАНДИЯ ВЛИЗА В LOCKDOWN. ТЕЗИ МЕРКИ ЩЕ БЪДАТ В СИЛА ОТ ПОЛУНОЩ ДНЕС 14-ТИ ДЕКЕМВРИ

„В момента не знаем нищо повече от това, което можем да научим от докладите в медиите. Всички правила за безопасност, които сме въвели през последните месеци, гарантират, че професионалните майстори могат безопасно да събират необходимите си строителни материали от Bouwmaat.

Bouwmaat е търговец на едро, а не търговия на дребно и следователно според нас е необходим за всички професионални майстори в Холандия. От течаща водопроводна тръба до недовършена баня. Това не са работни места, които могат да стоят неподвижно известно време. Ето защо предполагаме, че можем и трябва да останем отворени.

BOUWMAAT ОСТАВА ОТВОРЕН, НО ЗАТЯГА ПРОПУСКВАТЕЛНИЯ РЕЖИМ

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.