Издирват 24-годишния Красимир Кумбилиев, изчезнал от няколко дни в Лондон

24-годишен българин е изчезнал в Лондон на 2 януари. За това алармира брат му във фейсбук групата „Обяви на българите в Лондон“. Красимир Кумбилиев излязъл от квартирата си около 18:00 часа същия ден и повече не се прибрал. На 5 януари близките му подали сигнал в полицията съобщава Новини Лондон. Красимир е от Варна.
Ето какво написа неговият брат в социалните мрежи:  От 2.01.2020г. около 18:00 английско време нямаме връзка с него, информацията която имаме е, че се е прибрал от работа около 17:00 ч. в квартирата си (адреса на квартирата му е: 7 Aldwik road CR04PN), след това се е приготвил за тренировка в близка зала по бокс ( Thornton Heath, ще ви изпратя снимка на залата, където се е срещнал с треньора по бокс). Около 18:00 ч. е излязъл от квартирата си и повече не се е върнал, свързали сме се с хазяите, те потвърждават също, че са го видели да тръгва за тренировка, след това не са го виждали, багажа му е в квартирата.

Подаден е сигнал в лондонската полиция на 5.01.2020 за изчезването му. Бих Ви бил изключително благодарен, ако можете да ни помогнете да разберем, какво се случва с него и най-вече дали е жив и здрав! Поздрави и благодаря предварително, Васил Младенов Кумбилиев

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.