Абсурд: Магазините празни – тълпи на съботните пазари! Още 637 заразени в Холандия, броят на починалите също се увеличава

Една от мерките, които бяха подценени в Италия и забраната бе наложена едва на 13-ти март е закриването на традиционните съботни пазари. В Холандия те са отворени и привличат и днес тълпи от хора. В социалните мрежи има редица снимки от такива места. Кафетата и ресторантите са затворени. Доста големи търговски вериги без забрана от правителството затвориха всички клонове, като H&M, Primark, C&A, Ikea и WE. Дребните предприемачи в Холандия не се решават сами да затворят сергиите си и част от тях с усмивка броят печалбите от деня. На този фон ..637 нови пациенти, общо 3631 тествани положително. Сред тях са 836 души, които са хоспитализирани. 30 пациенти са починали от COVID-19 от предишната актуализация. От болестта са починали общо 136 души. Повечето починали хора са на възраст между 80 и 84 години. Най-младият починал човек е на 63 години.

Повечето хора са тествани положително в провинция Норд Брабант, а именно 1180 души. След това в Южна Холандия (486), Северна Холандия (461) и Лимбург (418). Броят на инфекциите с новия коронавирус е по-голям от посочения тук. Това е така, защото не всеки е тестван с възможна инфекция.

ВМЕСТО ДА СЕ ПАЗЯТ ВСЕ ПОВЕЧЕ ВЪЗРАСТНИ ХОЛАНДЦИ ОБИКАЛЯТ МАГАЗИНИ И УЛИЦИ

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.